Rikoksen uhri eli asianomistaja

Oletko joutunut mahdollisen rikoksen kohteeksi?

Jos olet joutunut rikoksen kohteeksi eli olet asianomistaja-asemassa, ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska toimin luotettavana ja asiantuntevana avustajanasi jo poliisin esitutkintavaiheesta lähtien.

Minulla on avustajana kokemusta kaikenlaisista rikosasioista, kuten seksuaalirikokset, väkivaltarikokset ja omaisuusrikokset. Omaan taidon kohdata ihmiset ihmisenä ammattitaitoa unohtamatta. Olen helposti lähestyttävä ja empaattinen avustaja. Minulla on kokemusta toimia alaikäisten asianomistajien avustajana ja osaan kohdata lapsen tai nuoren hänen ikätasonsa huomioiden.

Rikoksesta syytetty eli vastaaja

Epäilläänkö sinua rikoksesta tai oletko saanut haasteen vastaajana?

Jos sinua epäillään rikoksesta, ota yhteyttä toimistoomme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska avustajan käyttäminen jo poliisitutkinnan aikana on vastaajan kannalta oleellista. Lakimiehen käyttäminen aina poliisikuulustelusta mahdolliseen oikeudenkäyntiin asti on etujesi mukaista. Minulla on kokemusta toimia alaikäisten vastaajan avustajana ja osaan kohdata lapsen tai nuoren hänen ikätasonsa huomioiden.